پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ خرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۳۵

مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران در گفت و گو با "مهر"

ماهانه دو بازار ميوه و تره بار در تهران افتتاح مي شود

مدير عامل سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران گفت: براساس برنامه ريزي مديريت شهري ، ماهانه دو بازار ميوه و تره بار در سطح شهر تهران افتتاح مي شود .

محمود صلاحي درگفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود: با توجه به دستورشهردار تهران مبني بر نياز به 500 بازار سيار و ثابت در شهر تهران  تا اواسط سال 85 ، اين تعداد بازار ثابت و ساير درسطح شهر ساخته خواهد شد .

وي تعداد بازارهاي ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران را تا پايان سالجاري 300 بازار اعلام كرد و گفت: براساس برنامه ريزي صورت گرفته تا پايان سالجاري  تعداد بازارهاي سيار از 75 بازار به 200 و بازارهاي ثابت از 77 بازار به 100  بازار ثابت ميوه و تره بار درسطح شهرتهران  خواهد رسيد .

صلاحي روند احداث بازارهاي ميادين ميوه و تره باررا درسطح شهرتهران مثبت ارزيابي كرد و گفت: درحال حاضر و با توجه به مديريت جديد شهرداري هرما ه دو بازارميوه و تره بار افتتاح مي شود و اين درحالي است كه درسالهاي گذشته هرسال دو بازار افتتاح مي شد .

وي با اشاره به آمادگي شهرداري تهران براي واگذاري غرفه هاي سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري  به تشكلهاي كشاورزي ، تصريح كرد: حضور تشكلهاي كشاورزي در ميادين ميوه وتره بار موجب عرضه بيشترمحصولات كشاورزي و  افزايش توليد محصول خواهد شد .

کد خبر 188649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha